Termeni si conditii

Termeni de utilizare

1. TERMENNI

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către SC TALEA SRL, prin intermediul magazinului online www.sctalea.com  către cumpărător.

Astfel, următorii termeni se definesc astfel:

2. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

2.1. Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.sctalea.com, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

2.2. O comandă este compusă din următoarele:

 

2.3. Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului. Etapele complete sunt următoarele:

2.4. Produsele aflate în oferta magazinului online www.sctalea.com se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al Departamentului de Vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date. O comandă care conține produse afișate în site cu următorul status: STOC, SAU LA COMANDA nu pot fi onorate în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizânduse.

3. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR

3.1. Prețurile și stocul produselor sunt actualizate de la un interval de 24 de ore până la 5 zile zile. Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora.

3.2. Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produsului.

3.3. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

3.4. Stocul produselor comercializate de către magazinul online www.sctalea.com este menționat astfel:

4. LIVRAREA PRODUSELOR

4.1. Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza doar in Romania, in toata tara prin firma privata de curierat.

4.2. Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 30 de zile , din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul, avans)

4.3. Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 3-15 zile din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale SC TALEA SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

4.5. Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie. Factura fiscală se va emite pe suport de hartie.

4.6. SC TALEA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC TALEA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzuantelor legii romanesti.

4.7. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC TALEA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC TALEA SRL de la acest client.

4.8. În cazul livrărilor prin curierat rapid este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul (produsele) să fie verificate pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. De asemenea, se recomanda verificarea produsului din punct de vedere al specificatiilor, accesoriilor cu care este livrat si al functionalitatii - in cazul unor lipsuri sau neconcordante se va proceda conform datelor mai jos mentionate. Este recomandat ca verificarea să fie făcută imediat după recepționarea comenzii, iar sesizarea făcută in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail: sctalea@yahoo.com. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului și de preferat câteva poze cu produsul / ambalajul cu probleme.

* Acest termen este aplicabil și pentru comenzile ridicate din showroom și ale căror produse nu au fost verificate la bancul de proba.

4.9. În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

 5. DREPTURI DE AUTOR

5.1. Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC TALEA SRL și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al proprietarului.

5.2. Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

5.3. Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului;

5.4. Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.

5.5.  In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa  sctalea@yahoo.com 

6. GARANȚII

6.1. Toate produsele comercializate de către magazinul online www.sctalea.com beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și condițiilor comerciale ale producătorilor și distribuitorilor - toate produsele sunt noi (cu excepția celor resigilate), în ambalaje originale. Garanția produselor comercializate de către SC TALEA este asigurată de către service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producătorilor, prin predarea acestora în cazul lipsei conformității, către centrul de preluare al garanțiilor www.sctalea.com sau direct către centrele de service autorizate specificate în certificatul de garanție.

6.2. Produsele predate in centrul de preluare garantii SC TALEA care nu sunt ridicate in termen de 90 de zile de la data instiintarii de ridicare, vor intra in proprietatea SC TALEA sau se va percepe o taxa de depozitare de 10 lei / saptamana.

7. RETURNAREA PRODUSELOR

7.1. Returnarea produselor se supune legiilor în vigoare precum și unei politici proprii de returnare în unele cazuri.

8. Limitarea raspunderii SC TALEA S.R.L.

8.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.SC TALEA SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

8.2. In cazul unor eventuale erori de sistem in urma carora pretul este modificat in mod evident, comanda va fi anulata iar clientii informati telefonic/email asupra acestui fapt.

8.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si SC TALEA SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

8.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afisate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul nostru, astfel ca pot aparea diferente intre pretul produsului afisat pe SITE si cel afisat in magazin. Comenzile a caror produsele comandate pe SITE au pret mai mic decat cel afisat in magazin raman valabile si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor pe SITE si in functie de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul www.sctalea.com va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

8.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

8.6. SC TALEA SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

8.7. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

8.8. SC TALEA SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

8.9. SC TALEA SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site. 

9. FORȚA MAJORĂ

9.1. Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

9.2. Termenii si conditiile de comercializare a produselor pe site-ul www.sctalea.com pot fi modificate prin consens al conducerii companiei ce administreaza site-ul. Propunerile de modificare vor fi comunicate în prealabil tuturor membrilor conducerii.

9.3. Termenii de utilizare consemnati in prezentul document isi produc efecte juridice începând cu data de 01 Noiembrie 2016.

9.4. Termenii de utilizare publicati pe site-ul www.sctalea.com, precum si procedura de solutionare a reclamatiilor consumatorilor finali pot fi accesate oricând de către Client, consultate și printate; sunt arhivate electronic de către SC TALEA și fac proba raporturilor juridice dintre părţi.